Rådgivning

VI SÆLGER KNOW-HOW

Foruden alt det rette udstyr, så sælger vi know-how. Vores erfaring og dygtige medarbejdere er det, som gør vores kompetencer og løsninger stærke, og grunden til, at vi kan levere tryghed og tillid på baggrund af kompetent rådgivning.

I 2011 fik vores team af specialister til opgave at monitere udførslen af Cityringen i København, efterfulgt af utallige store som små projekter med rådgivning og monitering.

Vores samarbejde med vores medejere HLM Group, tyske Angermeier og østrigske Geodata, sikrer os den tværfaglige viden, der gør, at vi kan kalde os førende specialister i Norden, inden for monitering af konstruktioner og bygninger med supplerende dokumentation.

Minimer risici med specialiseret rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan dit byggeri påvirker de omkringliggende bygninger, veje eller jernbaneskinner? Der kan være stor forskel på, hvor meget en bygning sætter sig, eller hvordan byggeriet påvirker det omkringliggende miljø.

Med vores rådgivning og moniteringssystem, underrettes du med det samme, hvis der opstår sætninger, svingninger eller deformationer. Du får præcise data fra overvågningen, og får besked om, hvornår tilpasninger skal ske, så risici under byggeriet minimeres.

Tag os gerne med på råd, før byggeriet starter, så I allerede i planlægningsfasen kan tage højde for særlige forhold og risici. Selv under byggeprocessen kan vi med kort varsel installere monitering på projektet.

Know how til overvågning af byggerier
SMT Nordic dividing line
Overvågning af tunnelbyggeri

Dokumentation giver tryghed

Har du behov for at dokumentere måleresultaterne, kan vi også hjælpe med at udarbejde rapporter, som viser påvirkningen på dit byggeprojekt. Vi giver dig også al den dokumentation, der skal til, for at bevise ansvarsforhold, der kan gavne din sag.

”Vi sikrer den nødvendige information til at kunne træffe korrekte beslutninger. Når man borer med tonstunge maskiner, er det vigtigt at kunne monitere selve konstruktionen og de omkringliggende bygninger, så man straks kan gribe ind, hvis der skulle opstå sætninger, svingninger eller deformationer”

- Dieter Heinz, teknisk ansvarlig hos SMT Nordic.