Om os

HVEM ER VI?

Vi er specialister i monitering, inspektioner og visualisering. Men vi sælger meget andet end udstyr og information.

Vi vil gerne være vores kunders foretrukne rådgiver, når byggeriet skal udføres sikkert og trygt. Sammen med vores kunder, sammensætter vi et intelligent moniteringssystem, baseret på de krav og risikofaktorer, der knytter sig til projektet.

Vi leverer en full-service pakke med alt fra udvikling, installation, vedligeholdelse, alarmsystem, visualisering af data og dokumentation.

Vi sammensætter moniteringssystemet efter kundens behov. Systemet overvåger projektet og sørger for, at vores kunder får de rette informationer i rette tid. Vi sørger derfor for, at kunden kan træffe de rigtige beslutninger, undervejs i projektets planlægning og udførsel.

VORES HISTORIE

Vi har leveret informationer, tryghed og overblik for vores kunder siden 2011, hvor SMT Danmark blev stiftet af virksomhederne Angermeier Ingenieure og Geodata ZT og fik til opgave at monitere udførslen af metrobyggeriet ”Cityringen” i København - efterfulgt af en række prominente projekter, primært i Danmark.

Igennem de seneste fire år har SMT Denmark haft et tæt samarbejde med HLM Landmåling, som i maj 2020 valgte at overtage virksomheden med tyske Angermeier Ingenieure og østrigske Geodata ZT som medejere.

Et stærkt samarbejde fortsætter nu under navnet SMT Nordic, som trods navneskifte, har de samme kompetente specialister med på holdet, ledet af vores tekniske direktør Dieter Heinz.

EN DEL AF HLM GROUP

SMT Nordic er en del af en større familie, nemlig HLM Group, som tæller virksomhederne HLM Landmåling, De Fakto Rådgivende Landinspektører, SMT Nordic og derudover hardware og software-virksomhederne Maxpartner og ITL - Inside the Lines.

 

HLM Group logo

HLM Landmåling er HLM Groups tekniske landmålingsfirma, som arbejder på Danmarks største anlægsprojekter. Læs mere om HLM her.

‍SMT Nordic tilbyder den nyeste teknologi, sikker drift og den bedste kundeservice indenfor monitering. Virksomheden udspringer af mange fælles moniteringsprojekter udført i Danmark de seneste år under navnet SMT Denmark.

‍De Fakto Rådgivende Landinspektører er en ung landinspektørvirksomhed med erfarne kræfter bag. De Fakto tilbyder kompetencer fra et stærkt team af landinspektører. Læs mere her.

Maxpartner tilbyder hardware til bygge-, anlæg,- og landinspektørbranchen og har et godt samspil med blandt andet ITL og HLM. Læs mere her

ITL - Inside the Lines har eksisteret siden 2019 og leverer licenser til alt software fra Autodesk og Bluebeam til entreprenører og rådgivere, blandt andet AutoCad, Revit og Civil 3D. Læs mere her.

 

Sammen tilbyder HLM Group vores kunder den nyeste teknologi, sikker drift og den bedste kundeservice.

MEDARBEJDERE

Alt i alt tæller HLM Group ca. 100 medarbejdere

LOKATION

SMT Nordic holder til i Taastrup, men arbejder landsdækkende

KONTORER

HLM Group har kontorer i hele landet

Om SMT Nordic