Om os

HVEM ER VI?

Vi er specialister i monitering, inspektioner og visualisering. Men vi sælger meget andet end udstyr og information.

Vi vil gerne være vores kunders foretrukne rådgiver, når byggeriet skal udføres sikkert og trygt. Sammen med vores kunder, sammensætter vi et intelligent moniteringssystem, baseret på de krav og risikofaktorer, der knytter sig til projektet. Vi leverer en full-service pakke med alt fra udvikling, installation, vedligeholdelse, alarmsystem, visualisering af data og dokumentation.

Vi sammensætter moniteringssystemet efter kundens behov. Systemet overvåger projektet og sørger for, at vores kunder får de rette informationer i rette tid. Vi sørger derfor for, at kunden kan træffe de rigtige beslutninger, undervejs i projektets planlægning og udførsel.

VORES HISTORIE

Vi har leveret informationer, tryghed og overblik for vores kunder siden 2011, hvor SMT Danmark blev stiftet af virksomhederne Angermeier Ingenieure og Geodata ZT og fik til opgave at monitere udførslen af metrobyggeriet ”Cityringen” i København - efterfulgt af en række prominente projekter, primært i Danmark.

Igennem de seneste fire år har SMT Denmark haft et tæt samarbejde med HLM Landmåling, som i maj 2020 valgte at overtage virksomheden med tyske Angermeier Ingenieure og østrigske Geodata ZT som medejere. Et stærkt samarbejde fortsætter nu under navnet SMT Nordic, som trods navneskifte, har de samme kompetente specialister med på holdet, ledet af vores tekniske direktør Dieter Heinz.

EN DEL AF HLM GROUP

SMT Nordic er en del af en større familie, nemlig HLM Group, som tæller virksomhederne HLM Landmåling, De Fakto Rådgivende Landinspektører, SMT Nordic og derudover hardware og software-virksomhederne Maxpartner Danmark og ITL - Inside the Lines.

  • HLM Landmåling leverer teknisk landmåling og du finder ofte de dygtige teknikere på Danmarks største anlægsprojekter.
  • De Fakto Rådgivende Landinspektører leverer professionel rådgivning til en række brancher inden for byggeri, ejendomme, grundvand og forsyning.

Sammen tilbyder SMT Nordic, HLM og De Fakto vores kunder den nyeste teknologi, sikker drift og den bedste kundeservice.

MEDARBEJDERE

Alt i alt tæller HLM Group ca. 100 medarbejdere

LOKATION

SMT Nordic holder til i Taastrup, men arbejder landsdækkende

KONTORER

HLM Group har kontorer i hele landet