Ny administrerende direktør

NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR

HLM’s bestyrelse har ansat Henrik Ibsen som ny administrerende direktør for at styrke den samlede organisation. Henrik bliver adm. direktør for hele HLM Group, bestående af SMT Nordic, HLM A/S m.fl.

HLM vækster fortsat og ambitionen om at være markedsførende styrkes netop ved ansættelsen af Henrik Ibsen.

Med sine mange års erfaring i branchen og indenfor ledelse, forretningsudvikling og vækst, vil han fremadrettet videreudvikle HLM.

Henrik glæder sig utrolig meget og udtaler ”HLM har et kæmpe potentiale, som jeg slet ikke kan vente med at pakke ud. Rejsen som venter bliver spændende, lærerig og udviklende. Vores styrke er vores samlede kompetencer og erfaringer, som skaber stærke og robuste løsninger. Men det er også vores kunder, som vi skal tage godt hånd om hver dag”.

HLM har med udvidelse af kontorer i Odense og Århus implementeret sig i hele Danmark. ”Ledelsen har i samråd med Bestyrelsen derfor styrket hele HLM familien med ansættelsen af Henrik Ibsen som CEO” fortæller medejer Michael Jørgensen og fortsætter ”Henrik har de kompetencer der samler de forskellige grene af HLM og ansættelsen af Henrik Ibsen vil samtidig styrke os mod et større kundesegment”.

Sammen med Nikolaj Halborg vil trekløveren have endnu mere mulighed for at fokusere på udvikling og service og til det tilføjer Nikolaj ”HLM  er i dag på et højere niveau end for blot 2-3 år siden. Jeg kender mine styrker, og det har altid været ude på vores projekter og ikke mindst vores kunder. Vi har derfor brug for en profil med rendyrket fokus på ledelsen af HLM og SMT Nordic,  jeg er derfor utrolig glad for, at Henrik er startet hos os. Nikolaj fortsætter i rollen som kundedirektør og udtaler ”Jeg glæder mig meget til den nye rolle, som skal fokusere mere på udvikling af løsninger til vores kunder, ikke blot i HLM, men ligeledes i SMT Nordic, ITL samt GEOMAX Danmark.”

Vi glæder os til samarbejdet med vores nye kollega og er utrolig glade for at kunne byde Henrik Ibsen velkommen til HLM familien.