HLM Group udvider forretningen

HLM Group udvider forretningen

1. oktober 2020 slår HLM Group dørene op til et nyt kontor i Herning og åbner som medejere De Fakto Rådgivende Landinspektører i Aalborg, og det er erfarne kræfter, der står bag.

Stationsmestervej 172 i Aalborg bliver rammerne for det nye landinspektørfirma, der har HLM Group i ejerkredsen. Nikolaj Halborg Sørensen er stifter og primær ejer af HLM Group og han glædes over udvidelsen:

”Det er en drøm, der går i opfyldelse, at vi nu åbner De Fakto og tilbyder matrikulære kompetencer. Der ligger mange års hårdt arbejde bag det mål, og det realiseres endelig på baggrund af et super kompetent hold. Det er jeg meget stolt af og jeg glæder mig ekstremt meget over, at HLM Group nu er en full-circle virksomhed, hvor kunderne får alle kompetencer, de har behov for”, udtaler Nikolaj Halborg Sørensen.

Derudover står to beskikkede landinspektører i front for virksomheden; Martin Bak Rasmussen og Jens Henrik Sørensen kommer med hhv. 18 og 26 års erfaring fra landinspektør-, forsynings-, og ingeniørbranchen. Den daglige ledelse deles af ejergruppen og har medejer Henrik Ibsen som adm. direktør.

God synergi mellem virksomheder

HLM Group har bl.a. virksomhederne SMT Nordic, HLM Landmåling og nu De Fakto i porteføljen. Med tilføjelsen af landinspektørkompetencer styrker HLM Group deres position i blandt andet byggebranchen og forsyningsbranchen.

Man kan sige, at HLM Group samlet set fungerer som en one-stop-shop, hvor kunderne kan få specialiseret viden i hele deres projektfase; fra rådgivende viden i De Fakto, den tekniske viden i HLM Landmåling, og det specialiserede monitoreringsteam i SMT Nordic. Det skaber en god synergi og mulighed for at optimere projekter og komme eventuelle udfordringer i forkøbet,” udtaler Martin Bak Rasmussen, COO og landinspektør.

Værdigrundlag skal forme en succes

Med et værdigrundlag baseret på positivitet, tillid, troværdighed og en sund virksomhedskultur vil De Fakto gerne udvikle sig i løbet af de kommende år.

”Med mange år i branchen bag os har Martin og jeg set, hvad der former en succes. Dygtige medarbejdere, højt serviceniveau og et stærkt, tydeligt værdigrundlag mener vi er nøglen dertil. Vi vil stå ved og bag vores rådgivning, men også være ydmyge omkring vores position. Og det glæder vi os til at vise”, siger landinspektør og CCO, Jens Henrik Sørensen

Virksomheden kan med kompetente medarbejdere i hus tilbyde bredspektret landinspektørydelser, men vil især have fokus på to forretningsområder; projekt- og ejendomsudvikling og forsynings- og grundvandsrådgivning.

”Foruden et godt hold af medarbejdere håber vi, at de mange gode relationer vi i mange år har haft med kunder og samarbejdspartnere vil give os en god start. Selvom vi er i nye klæder, så håber vi, at kunderne ved, at de stadig får de samme kompetencer og et tillidsfuldt samarbejde hos os,” afslutter Martin Bak Rasmussen, COO og landinspektør.

De Fakto kommer til at arbejde tæt sammen med ca. 80 kolleger i HLM Group, som fordeler sig på kontorer i Taastrup, Odense, Aarhus, Herning og Aalborg.

Fakta

  • HLM Group tæller virksomhederne; De Fakto Rådgivende Landinspektører ApS, SMT Nordic, HLM Landmåling.
  • Virksomhederne i HLM Group deler servicefunktioner samt ledelse af adm. direktør Henrik Ibsen.
  • For mere information kontakt: Henrik Ibsen, Administrerende direktør, hib@hlm.as, +45 29 32 18 08

www.hlm.as

www.smtnordic.dk

www.defakto.dk